Ehdot ja tietosuojakäytäntö

Tekijänoikeudet
Sivuston sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Palveluntarjoaja pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuihin ja niiden sisältöön, jollei näissä käyttöehdoissa tai sivuilla toisin mainita. Sivuston sisällön tai sen osan kopioiminen, jakelu tai tallentaminen on kiellettyä ilman Palveluntarjoajan etukäteistä kirjallista suostumusta lukuun ottamatta erikseen mainittuja poikkeuksia.

Tekstiä tai kuvia ei saa käyttää kaupallisiin tai hyvien tapojen vastaisiin tarkoituksiin. Sivustoa saa katsella ja selata sekä tulostaa käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten. Sivuston sisällön osittainenkin jakeleminen on kiellettyä ilman Palveluntarjoajan erillistä kirjallista suostumusta.

Vastuuvapaus
Sivuston sisältö esitetään sitoumuksetta ja "sellaisena kuin ne ovat". Palveluntarjoaja ei anna takuuta sivuilla esitettävien tai sitä kautta saavutettavien tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Palveluntarjoaja ei takaa Sivuston keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa. Palveluntarjoaja ei vastaa sivujen saatavuudesta. Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden tehdä sivuille muutoksia.

Sivustolta voi olla linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. Tällaisille sivuille siirtyessään käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista. Palveluntarjoajalla ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa niiden sivujen sisältöön, joihin sen sivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin Palveluntarjoajan toimesta eikä Palveluntarjoaja vastaa niiden sivujen sisällöstä.

Palveluntarjoaja ei vastaa Sivuston ja siellä olevien tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista, kuten viivästyksestä, tulojen, liikearvon, käyttöoikeuden tai tiedon menetyksestä taikka muusta taloudellisesta menetyksestä. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa Sivustollaan tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista, kuten viivästyksestä, tulojen, liikearvon, käyttöoikeuden tai tiedon menetyksestä taikka muusta taloudellisesta menetyksestä. Palveluntarjoajan vastuu on enintään Suomen lain pakottavien säännösten mukainen.

Yksityisyyden suoja
Palveluntarjoaja noudattaa tietojen käsittelyssä henkilötietolakia sekä muita Suomen lainsäädännössä yksilön tietosuojasta voimassa olevia säädöksiä.

 

Vaihto / Palautus

 

Tuotteilla on täysi 30 päivän vaihto- sekä palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee käyttämätön sekä uudenveroinen.

Vaihto-/palautusoikeus Ei koske pelipaitoja nimi- numeropainatuksella
Vaihto-/palautusoikeus Ei koske ALE-tuotteita
 

Henkilötiedot

Jotta voit liittyä jäseneksemme hyväksyt, että tallennamme yhteystietosi järjestelmäämme. Yhteystietojasi käytetään ainoastaan yhteydenottoon koskien tilaustasi. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Emme tallenna henkilötunnuksia. Kaikki tiedot tallennetaan salausta käyttäen.
 

Tuotteet

Otathan huomioon että tuotteen väri saattaa hiukan poiketa siitä miltä se näyttää näytöllä. Tämä johtuu useimmiten verkkoselaimen ja/tai näytön asetuksista.

Aina välillä joku tuote tai koko on päässyt loppumaan vaikka tilauksesi on vahvistettu. Tämä johtuu useimmiten siitä että useampi henkilö on tilannut saman tuotteen miltei samanaikaisesti, esim. kun joku uusi pelipaita tulee myyntiin tai hyvien tarjouskampanjoiden aikaan.
 

Toimitusaika

Normaali toimitusaika 3-5 arkipäivää.
 

Hyvitys / Rahojen palautus

Kun olemme vastaanottaneet palautuksenne maksetaan tuotteiden arvo takaisin teille samaa reittiä kun olette alunperin maksaneet tilauksenne.

 

Rekisteripitäjä

LiverpoolReds (122345-9)

Raviradantie 8-10, 50100 MIKKELI

 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Tommi Kröpi, tommi.kropi@esedulainen.fi, puhelin 0500505055

 

Rekisterin nimi

Oy LiverpoolReds Ab:n asiakasrekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakassuhteen hoitaminen, kanta-asiakkuuden ylläpitäminen, laskutus, markkinointi, takuu ja mahdollisten ongelmien selvittäminen.

 

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan ilmoittamat tiedot rekisteröityessään asiakkaaksi.

Asiakassuhteen aikana kertyvät lisätiedot.

 

Tietojen säännönmukainen luovuttaminen

Tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle

 

Tietojen siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin säilyttämiseen käytettävä laitteisto on lukitussa tilassa. Tilaan on kulku vain nimetyillä henkilöillä.

Henkilötietoihin pääsy on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Rekisteritietoihin on käyttöoikeus erikseen mainituilla henkilöillä yrityksessä.

Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on henkilökohtaisesti oikeus tarkastaa, mitä tietoja asiakkaasta on tallennettu rekisteriin.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää:

Oy LiverpoolReds Ab, Raviradantie 8-10, 50100 MIKKELI

 

Tiedon päivittäminen

Asiakas voi päivittää tietojaan verkkokaupassa ”Oma tili”- kohdassa.

 

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö markkinointiin.

 

Google analytics

Verkkokauppamme käyttää kävijäseurantaa markkinoinnin edistämistä varten. Jos et halua että Google analytics näkee sinua, voit sulkea sen käytön tästä linkistä:

Poista Google Analytics -seuranta käytöstä napsauttamalla tätä